05 jul 2016 14:10

05 jul 2016 14:10

Fina resultat av MRK

HÄSTSPORT: Cuphelg

I helgen som var avgjordes regionfinalen i Sugar cup och finalen av Hippo cup i Götene på Skogsborgs rid- och köranläggning.

Sugar cup är en träningsserie i terrängridning. Av de 24 ekipage som deltog på söndagen bidrog Mariestads Ridklubb med fyra. I grupp 14-18 år red Anna Bengtsson och Olivia Bergström. I grupp upp till 13 år red Stina Colliander och Maja Svensson.

Anna Bengtsson med hästen Pim-Pim blev tillsammans med Alicia Riedl från Köping högst bedömd i sin åldersgrupp.

Stina Colliander gjorde också en bra tävling och fick tredje högsta poängen i sin grupp.

På lördagen avgjordes Hippo cup. I Hippo cup deltar ryttare på stor häst där de rider en terrängbana med stilbedömning. I finalen deltog 17 ekipage och allra bäst poäng, 8.4 på en 10-gradig skala lyckades Mariestads Ridklubbs Alexandra Larsson med. Alexandra red på Freule, en unghäst som hon utbildat själv.

Sugar cup är en träningsserie i terrängridning. Av de 24 ekipage som deltog på söndagen bidrog Mariestads Ridklubb med fyra. I grupp 14-18 år red Anna Bengtsson och Olivia Bergström. I grupp upp till 13 år red Stina Colliander och Maja Svensson.

Anna Bengtsson med hästen Pim-Pim blev tillsammans med Alicia Riedl från Köping högst bedömd i sin åldersgrupp.

Stina Colliander gjorde också en bra tävling och fick tredje högsta poängen i sin grupp.

På lördagen avgjordes Hippo cup. I Hippo cup deltar ryttare på stor häst där de rider en terrängbana med stilbedömning. I finalen deltog 17 ekipage och allra bäst poäng, 8.4 på en 10-gradig skala lyckades Mariestads Ridklubbs Alexandra Larsson med. Alexandra red på Freule, en unghäst som hon utbildat själv.