04 jul 2016 14:54

04 jul 2016 20:51

IFK fyra i Skadevi cup

FOTBOLL

I helgen spelade IFK Mariestads P01-lag Skadevi cup som avgjordes i Skövde.

I gruppspelet mötte man Nesodden IF, IFK Skövde samt Kode IF. Efter blandade resultat så slutade man tvåa i gruppen och kvalificerade sig till A-slutspelet. Men efter seger i såväl åttondelen som kvartsfinalen så tog det stopp i semifinalen mot Gideonsbergs IF i en match som slutade 0–1.

I bronsmatchen mot Ängby IF orkade laget inte hela vägen och fick se sig besegrade med 4–1. IFK slutade därmed fyra av alla lag i P15-klassen.

I gruppspelet mötte man Nesodden IF, IFK Skövde samt Kode IF. Efter blandade resultat så slutade man tvåa i gruppen och kvalificerade sig till A-slutspelet. Men efter seger i såväl åttondelen som kvartsfinalen så tog det stopp i semifinalen mot Gideonsbergs IF i en match som slutade 0–1.

I bronsmatchen mot Ängby IF orkade laget inte hela vägen och fick se sig besegrade med 4–1. IFK slutade därmed fyra av alla lag i P15-klassen.