03 jul 2016 16:05

03 jul 2016 16:06

Kvarnrud debuterade

GOLF

Tilda Kvarnrud, Mariestads GK, debuterade i Skandia Tour Regional på Lidköpings GK i helgen.

Kvarnrud fick ta klivet upp till regionalserien eftersom hon knep andraplatsen i den sista distriktstävlingen. Till skillnad från distrikt där det är 18 hål som gäller var det nu minst antal slag på 27 hål som var förutsättningen.

De första nio hålen blev nervösa och puttarna ville inte gå i. Men Tilda lyfte sig och blev bättre och bättre ju längre tävlingen pågick.

Kvarnrud fick ta klivet upp till regionalserien eftersom hon knep andraplatsen i den sista distriktstävlingen. Till skillnad från distrikt där det är 18 hål som gäller var det nu minst antal slag på 27 hål som var förutsättningen.

De första nio hålen blev nervösa och puttarna ville inte gå i. Men Tilda lyfte sig och blev bättre och bättre ju längre tävlingen pågick.