03 jul 2016 17:40

03 jul 2016 17:40

Blandade Hansenresultat i Höljes

RALLYCROSS

En av årets mest spännande händelser vid Höljes VM-deltävling i rallycross var Magnus Hansens comeback som skedde i Supercar Lites-klassen.

Och det började bra för Magnus som vann sitt kvalheat på fredagen. Men när regnet kom tappade han fart då bilen inte alls passade i regn. Magnus tog sig till semifinal som tolfte och sista man och kom där sist.

För Kevin Hansen blev det tredje raka vinsten i EM-tävlingen Euro RX. Timmy Hansen placerade sig på en tredje plats i VM-klassen som vanns av norrmannen Andreas Bakkerud före franske storstjärnan Sébastien Loeb.

Ett långt reportage från Höljestävlingarna, med fokus på bröderna Hansen kommer i tisdagens tidning och på sajten.

Och det började bra för Magnus som vann sitt kvalheat på fredagen. Men när regnet kom tappade han fart då bilen inte alls passade i regn. Magnus tog sig till semifinal som tolfte och sista man och kom där sist.

För Kevin Hansen blev det tredje raka vinsten i EM-tävlingen Euro RX. Timmy Hansen placerade sig på en tredje plats i VM-klassen som vanns av norrmannen Andreas Bakkerud före franske storstjärnan Sébastien Loeb.

Ett långt reportage från Höljestävlingarna, med fokus på bröderna Hansen kommer i tisdagens tidning och på sajten.