30 jun 2016 22:05

30 jun 2016 22:05

Taktisk triumf gav Weimer seger

FOTBOLL: DIVISION 6 MARIESTAD

Weimer tog en säker vinst mot Björsäter. Matchen slutade 4–1

– Vi gör en fantastisk insats och alla spelare i laget skall ha ett jätteplus, speciellt Fabian Knutsson som gör många fina räddningar under matchen, bland annat en straff i den första halvleken, säger Weimers assisterande tränare Jerry Kullberg som kallade vinsten en taktisk triumf.

Mål, Björsäter: Daniel Larsson.

Weimer: Filip Olsson, Gustaf Ahlinder, Emil Andersson.

– Vi gör en fantastisk insats och alla spelare i laget skall ha ett jätteplus, speciellt Fabian Knutsson som gör många fina räddningar under matchen, bland annat en straff i den första halvleken, säger Weimers assisterande tränare Jerry Kullberg som kallade vinsten en taktisk triumf.

Mål, Björsäter: Daniel Larsson.

Weimer: Filip Olsson, Gustaf Ahlinder, Emil Andersson.