30 jun 2016 21:24

30 jun 2016 21:24

Jula tappade i andra

FOTBOLL: DIVISION 5 ÖSTRA

Jula BK stod bra emot Lundsbrunn under den första halvleken.

I andra halvleken så fick Jula en riktig kalldusch när hemmalaget gjorde tre mål under en kvart i början av halvleken. Jula försökte att komma i kapp och gjorde två mål innan Lundsbrunn gjorde sista målet för matchen i de sista fem minuterna och matchen slutade 4–2.

– Första halvleken var jämn, men i andra halvleken så vet vi inte vad som händer och vi ger bort matchen. Säger Julas tränare Henrik Josefsson.

Mål: Stevan Suleiman, Charlie Fagerlund

 

I andra halvleken så fick Jula en riktig kalldusch när hemmalaget gjorde tre mål under en kvart i början av halvleken. Jula försökte att komma i kapp och gjorde två mål innan Lundsbrunn gjorde sista målet för matchen i de sista fem minuterna och matchen slutade 4–2.

– Första halvleken var jämn, men i andra halvleken så vet vi inte vad som händer och vi ger bort matchen. Säger Julas tränare Henrik Josefsson.

Mål: Stevan Suleiman, Charlie Fagerlund