29 jun 2016 09:11

29 jun 2016 09:11

Serieledning för IFK:s P01

KOMPISLIGAN FOTBOLL

IFK Mariestads P01-lag visade framfötterna på tisdagskvällen då man besegrade Skultorp/Våmb med 7–1 på ett soligt Lekevi. Redan i halvlek stod det 3–0 till hemmalaget. Jacob Keymer var spelaren som låg bakom segern med hela fem mål. I och med vinsten klev IFK upp på en förstaplats i tabellen men skuggas av Tidaholm och Skara i toppstriden.

Målen, IFK: Jacob Keymer 5, Abu Ali, Ludvig Erlandsson.

IFK Mariestads P01-lag visade framfötterna på tisdagskvällen då man besegrade Skultorp/Våmb med 7–1 på ett soligt Lekevi. Redan i halvlek stod det 3–0 till hemmalaget. Jacob Keymer var spelaren som låg bakom segern med hela fem mål. I och med vinsten klev IFK upp på en förstaplats i tabellen men skuggas av Tidaholm och Skara i toppstriden.

Målen, IFK: Jacob Keymer 5, Abu Ali, Ludvig Erlandsson.