20 jun 2016 10:13

20 jun 2016 10:13

Talanger i DPA Cupen

MOTOCROSS

Flera unga förare visade framfötterna när DPA Cupen kördes i Gullspång i helgen.

I knatteklassen på 65 kubik för förare upp till tolv år vann tioårige Victor Andersson. I ungdomsklassen på 85 kubik för förare upp till 15 år stod Oliver Johansson som segrare. Johan Johansson vann motionsklassen. Den stora tävlingsklassen fick också en ungdomlig touch över sig då blott 15-årige Sebastian Andersson visade sig starkast.

I knatteklassen på 65 kubik för förare upp till tolv år vann tioårige Victor Andersson. I ungdomsklassen på 85 kubik för förare upp till 15 år stod Oliver Johansson som segrare. Johan Johansson vann motionsklassen. Den stora tävlingsklassen fick också en ungdomlig touch över sig då blott 15-årige Sebastian Andersson visade sig starkast.