12 jun 2016 20:51

12 jun 2016 20:51

Moholm förlorade trots en fin insats

DIVISION 6 FOTBOLL

Efter en jämn inledning fick Moholm en spelare utvisad efter knappa halvtimmen. Kort därpå gjorde Mölltorp-Brevik 0–1.

– Trots en man mindre skapar vi bra lägen, bland annat ett friläge och två stolpskott. Sen i 67:e minuten gör de 0–2 men vi ger inte upp utan skapar ytterligare några lägen. Alla ska ha beröm för en fin kämpainsats. Det är bara att ta nya tag, säger Moholms tränare Mats Wallskog efter 0–2-matchen.

– Trots en man mindre skapar vi bra lägen, bland annat ett friläge och två stolpskott. Sen i 67:e minuten gör de 0–2 men vi ger inte upp utan skapar ytterligare några lägen. Alla ska ha beröm för en fin kämpainsats. Det är bara att ta nya tag, säger Moholms tränare Mats Wallskog efter 0–2-matchen.