11 jun 2016 10:50

11 jun 2016 10:50

Töreboda vann Junicupen

FOTBOLL: Junicupen

Töreboda IK:s F12 vann Junicupen som avgjordes i Ardala i helgen. Laget gick obesegrat genom hela cupen och vann en riktigt jämn final mot Skara FC.

Det stod 0-0 efter full tid och förlängning. Avgörandet kom på straffar då TIK vann med 2-0. Vinnarlaget bestod av: Alice Gyllensten, Elsa Wallskog, Julia Lindquist, Ellen Lundin, Matilda Björkman, Emilia Smedberg, Maja Isaksson, Tess Dahlgren, Moa Thorsell-Gustavsson samt Margit Hägglund. Ledare: Ellinor Dahlgren och Mikael Thorsell-Gustavsson.

Det stod 0-0 efter full tid och förlängning. Avgörandet kom på straffar då TIK vann med 2-0. Vinnarlaget bestod av: Alice Gyllensten, Elsa Wallskog, Julia Lindquist, Ellen Lundin, Matilda Björkman, Emilia Smedberg, Maja Isaksson, Tess Dahlgren, Moa Thorsell-Gustavsson samt Margit Hägglund. Ledare: Ellinor Dahlgren och Mikael Thorsell-Gustavsson.