09 jun 2016 13:29

09 jun 2016 13:29

Prisade

FRIDROTT: Springtime

Bengt Ryberg från Mariestads AIF och Korpen gjorde ett överraskningsbesök på Tidavads skola.

Klass 4 vann nämligen Springtime Minimarans utlottningspris på 1 500 kronor. Ju fler deltagare i klassen som springer desto större chans att få lotter till detta pris. Lärare för Tidavad 4 är Maria Aronsson. Fler priser delades ut under veckan. Det är de fem skolklasser som hade bästa medeltiden av tre deltagare: Tidavad 2, Kronopark 3, Grangärdet 4, Ullervad 5 och Grangärdet 6.

Klass 4 vann nämligen Springtime Minimarans utlottningspris på 1 500 kronor. Ju fler deltagare i klassen som springer desto större chans att få lotter till detta pris. Lärare för Tidavad 4 är Maria Aronsson. Fler priser delades ut under veckan. Det är de fem skolklasser som hade bästa medeltiden av tre deltagare: Tidavad 2, Kronopark 3, Grangärdet 4, Ullervad 5 och Grangärdet 6.