06 jun 2016 18:24

06 jun 2016 18:27

Storförlust för Töreboda

FOTBOLL: Division 2

Det blev en riktig målfest på nationaldagen på Töreshov. Men inte för hemmalaget, Falköpings damer var på hugget hela vägen och tog varje chans till mål.

Till en början såg det ut att bli en bra hemmamatch för Törebodas damer. Emelie Johnsson satte 1-0 efter 17 minuter. Men efter målet vände Falköping matchen kraftigt och överraskade hemmalaget något. Falköping kvitterade snabbt och därefter fortsatte målen löpande, även i andra halvlek.

– Vi spelade bra i första halvlek, men sedan tappade vi spelet. Vi borde ha ryckt upp oss, säger Törebodas Frida Gustafsson.

Flera skadade

Bortalaget höll tillbaka Töreboda som kämpade emot. Plötsligt blev fighten till närkampernas match. Det ledde till att spelarna råkade ut för en del skador. Två av Törebodas damer fick avbryta matchen i andra halvlek vid två olika tillfällen och även Falköping drabbades av en del nitar.

– Det var en fotskada och en axelskada för vår del, jag hoppas det blir bra och att det inte blir något långvarigt, säger Frida Gustafsson.

Målen strömmade in

Sandra Alexandersson var den stora målgöraren och satte sammanlagt fem av sju mål för Falköping och Töreboda förlorade alla chanser att ens ha möjlighet att kvittera. Matchen slutade 1-7 och det var ett besviket hemmalag som tackade för sig.

– Alla kämpade på bra, vi försökte tillsammans. Men det var inte vår match i dag, säger Frida Gustafsson.

Mål: Töreboda IK: Emelie Johnsson

Till en början såg det ut att bli en bra hemmamatch för Törebodas damer. Emelie Johnsson satte 1-0 efter 17 minuter. Men efter målet vände Falköping matchen kraftigt och överraskade hemmalaget något. Falköping kvitterade snabbt och därefter fortsatte målen löpande, även i andra halvlek.

– Vi spelade bra i första halvlek, men sedan tappade vi spelet. Vi borde ha ryckt upp oss, säger Törebodas Frida Gustafsson.

Flera skadade

Bortalaget höll tillbaka Töreboda som kämpade emot. Plötsligt blev fighten till närkampernas match. Det ledde till att spelarna råkade ut för en del skador. Två av Törebodas damer fick avbryta matchen i andra halvlek vid två olika tillfällen och även Falköping drabbades av en del nitar.

– Det var en fotskada och en axelskada för vår del, jag hoppas det blir bra och att det inte blir något långvarigt, säger Frida Gustafsson.

Målen strömmade in

Sandra Alexandersson var den stora målgöraren och satte sammanlagt fem av sju mål för Falköping och Töreboda förlorade alla chanser att ens ha möjlighet att kvittera. Matchen slutade 1-7 och det var ett besviket hemmalag som tackade för sig.

– Alla kämpade på bra, vi försökte tillsammans. Men det var inte vår match i dag, säger Frida Gustafsson.

Mål: Töreboda IK: Emelie Johnsson

  • Madeleine Bäckman