04 jun 2016 11:41

04 jun 2016 19:21

Oavgjort på hemmaplan för Torsö

FOTBOLL: DIVISION 6

Fler lag som fick kämpa i fredagens hetta var också Torsö och Hörnebo som möttes på Strandvallen. En händelserik match som slutade oavgjort. Hörnebo tog ledningen i den 33e matchminuten då Carl-Johan Larsson satte matchens första mål i matchen som sedan slutade 2-2.

Andra halvlek inleddes sedan med ännu ett mål av Hörnebo. I matchens sista 20 minuter kom Torsö igen och lyckades pricka in två mål kort efter varandra. Kanske var det tröttheten, värmen eller den starka viljan från de båda lagen att vinna matchen som gjorde att slutet på andra halvlek slutade med varningar för olika spelare från de båda lagen.

Målen: Torsö: Ludvig Erlandsson, Tony Blom.

Andra halvlek inleddes sedan med ännu ett mål av Hörnebo. I matchens sista 20 minuter kom Torsö igen och lyckades pricka in två mål kort efter varandra. Kanske var det tröttheten, värmen eller den starka viljan från de båda lagen att vinna matchen som gjorde att slutet på andra halvlek slutade med varningar för olika spelare från de båda lagen.

Målen: Torsö: Ludvig Erlandsson, Tony Blom.