03 jun 2016 11:27

03 jun 2016 20:54

Lindbäck släppt

MARIESTAD

Speedwaystjärnan Antonio Lindbäck anhölls i tisdags. På fredagen släpptes han.

– Vi har vidtagit viktiga utredningsåtgärder under anhållningstiden som inte hade varit möjliga utan att gripa och anhålla den misstänkte personen. Det är en stor mängd teknisk bevisning som nu ska analyseras i ärendet, säger åklagare Jenny Granqvist i ett pressmeddelande, det uppger TT på fredagen.

– Han förnekar de misstankar som läggs honom till last, sade Antonio Lindbäcks advokat Åke Broné till Expressen tidigare i veckan.

– Vi har vidtagit viktiga utredningsåtgärder under anhållningstiden som inte hade varit möjliga utan att gripa och anhålla den misstänkte personen. Det är en stor mängd teknisk bevisning som nu ska analyseras i ärendet, säger åklagare Jenny Granqvist i ett pressmeddelande, det uppger TT på fredagen.

– Han förnekar de misstankar som läggs honom till last, sade Antonio Lindbäcks advokat Åke Broné till Expressen tidigare i veckan.