02 jun 2016 21:05

02 jun 2016 21:05

Andra raka för Jula BK

DIVISION 3 ÖSTRA FOTBOLL

Christina ”Chrissie” Larsen var matchens lirare när Julas damer tog sin andra raka seger. Larsen gjorde tre vackra mål i 3–1-segern mot Värsås.

– Hela laget gör en bra kämparinsats. Det var kanske inte så bra spel, men skönt att äntligen lämna de nedre regionerna i tabellen, säger tränaren Richard de Jongh som också kunde konstatera att laget fått tillbaka duktiga målvakten Hanna Engdahl som dock spelade tejpad med ett brutet finger.

Målen, Jula: Christina Larsen 3.

– Hela laget gör en bra kämparinsats. Det var kanske inte så bra spel, men skönt att äntligen lämna de nedre regionerna i tabellen, säger tränaren Richard de Jongh som också kunde konstatera att laget fått tillbaka duktiga målvakten Hanna Engdahl som dock spelade tejpad med ett brutet finger.

Målen, Jula: Christina Larsen 3.