01 jun 2016 17:10

01 jun 2016 17:10

Tibroseger i andra omgången

GEVÄRSSKYTTE

Den nyckfulla vinden bidrog till ett något lägre resultat än vanligt bland korthållsskyttarna i den andra omgången av veterantouren.

Efter grundomgången var det ingen av skyttarna som nådde upp till 190 poäng. Ragnar Samuelsson, Skövde, och Valter Andersson, Tibro, delade ledningen med 189 poäng. J-O Jannesson var ensam trea på 188 poäng. Valter Andersson bemästrade vindbyarna allra bäst och sköt 99,7 i finalen.

Det räckte för att ta segern före Ragnar Samuelsson som slutade på andra plats och J-O Jannesson som slutade på tredje plats i årets andra deltävling.

Efter grundomgången var det ingen av skyttarna som nådde upp till 190 poäng. Ragnar Samuelsson, Skövde, och Valter Andersson, Tibro, delade ledningen med 189 poäng. J-O Jannesson var ensam trea på 188 poäng. Valter Andersson bemästrade vindbyarna allra bäst och sköt 99,7 i finalen.

Det räckte för att ta segern före Ragnar Samuelsson som slutade på andra plats och J-O Jannesson som slutade på tredje plats i årets andra deltävling.