30 maj 2016 13:39

30 maj 2016 13:39

Rekordår för MKK

KONSTÅKNING: Elitserien

Mariestads KK har en kul säsong att se fram emot. Tre fasta elitserieplatser och en utmanarplats är mer än vad klubben tidigare haft.

Olivia Modig kommer att tävla i klassen Ungdom 13. Ellen Salomonsson och Saga Holmberg deltar i Ungdom 15. Ellen och Olivia åkte i elitserien redan förra året, men för Saga Holmberg kommer den kommande säsongen att bli hennes debutsäsong.

I juniorklassen har Ofelia Eilertz tilldelats en utmanarplats och är garanterad minst två elitserietävlingar under 2016/2017.

Startar i Luleå

När det gäller ungdomsklasserna är Mariestads KK den klubb i distriktet med flest åkare.

Just nu slipar de elitserieuttagna tjejerna och deras tränare Galina Dybinska på de nya programmen i Skara. Snart väntar flera veckor av sommarläger innan tävlingssäsongen drar i gång på allvar med tävling i Luleå den 10-11 september.

Olivia Modig kommer att tävla i klassen Ungdom 13. Ellen Salomonsson och Saga Holmberg deltar i Ungdom 15. Ellen och Olivia åkte i elitserien redan förra året, men för Saga Holmberg kommer den kommande säsongen att bli hennes debutsäsong.

I juniorklassen har Ofelia Eilertz tilldelats en utmanarplats och är garanterad minst två elitserietävlingar under 2016/2017.

Startar i Luleå

När det gäller ungdomsklasserna är Mariestads KK den klubb i distriktet med flest åkare.

Just nu slipar de elitserieuttagna tjejerna och deras tränare Galina Dybinska på de nya programmen i Skara. Snart väntar flera veckor av sommarläger innan tävlingssäsongen drar i gång på allvar med tävling i Luleå den 10-11 september.