29 maj 2016 13:06

29 maj 2016 13:06

En match med två ansikten

DIVISION 5 FOTBOLL

Med fysik och energi ägde bortalaget Fagersanna den första halvleken. I den andra var allt omvänt då Töreboda stod för nästan allt. Men matchen slutade 1–0 till gästerna.

– Det hade varit rättvist med varsin pinne, säger Törebodatränaren Conny Green.

Fagersannas mål kom halvvägs in i den första halvleken genom Alexander Gustafsson. Töreboda pressade på för en kvittering i andra, men lagets bästa målmöjlighet kom faktiskt redan några sekunder in i matchen då en hemmaspelare blev helt sopren med målvakten.

– Det hade varit rättvist med varsin pinne, säger Törebodatränaren Conny Green.

Fagersannas mål kom halvvägs in i den första halvleken genom Alexander Gustafsson. Töreboda pressade på för en kvittering i andra, men lagets bästa målmöjlighet kom faktiskt redan några sekunder in i matchen då en hemmaspelare blev helt sopren med målvakten.