22 maj 2016 19:55

22 maj 2016 19:55

Storförlust för Jula

DIVISON 3 FOTBOLL

Det blev ingen lätt match mot Ulvåker för Julas damer. Bortalagets målvakt var skadad och deras assisterande målvakt fick avbryta efter första halvlek. Därefter hoppade en mittfältare in från andra halvlek.

– Vi hade otur helt enkelt. Ulvåker höll oss tillbakatryckta och vi fick ligga lågt. Vi fick träna på att spela fotboll i stället, säger Julas tränare Richard de Jongh.

Trots det hade Jula flera goda prestationer i laget. Jennifer Wirén slet hårt på planen, var med överallt och tog närkamper. Julatränaren är också nöjd med nytillskottet Malin Andersson som visade att hon hade klass och att hon är en forward att räkna med framöver.

Mål: Jula BK: Christina Larsen

– Vi hade otur helt enkelt. Ulvåker höll oss tillbakatryckta och vi fick ligga lågt. Vi fick träna på att spela fotboll i stället, säger Julas tränare Richard de Jongh.

Trots det hade Jula flera goda prestationer i laget. Jennifer Wirén slet hårt på planen, var med överallt och tog närkamper. Julatränaren är också nöjd med nytillskottet Malin Andersson som visade att hon hade klass och att hon är en forward att räkna med framöver.

Mål: Jula BK: Christina Larsen