18 maj 2016 15:21

18 maj 2016 15:21

Tre medaljer för Mariestads JK

JUDO

Mariestads JK:s Emma Rebic, Elmo Rebic och Masud Qari Zada har varit i Lilla Edet och tävlat.

Det blev fin utdelning för trion då samtliga tog medalj. Emma Rebic tävlade i Västgötaserien F11-30,5, en klass med fyra tävlanden. En vinst och två förluster räckte till en tredje plats och bronsmedalj. Elmo Rebic vann båda sina DM-matcher på ippon och tog guld. Klassen P15-43,7 hade tre tävlanden där Elmo egentligen tillhör P13-42, men där fanns inga motståndare. Detsamma gällde för Masud Qari Zada som egentligen tillhör P18-90 men fick i DM kliva upp till herrar-90. Trots den tuffa utmaningen blev det två vinster och två förluster för Qari Zada. Det gav en bronsmedalj.

Det blev fin utdelning för trion då samtliga tog medalj. Emma Rebic tävlade i Västgötaserien F11-30,5, en klass med fyra tävlanden. En vinst och två förluster räckte till en tredje plats och bronsmedalj. Elmo Rebic vann båda sina DM-matcher på ippon och tog guld. Klassen P15-43,7 hade tre tävlanden där Elmo egentligen tillhör P13-42, men där fanns inga motståndare. Detsamma gällde för Masud Qari Zada som egentligen tillhör P18-90 men fick i DM kliva upp till herrar-90. Trots den tuffa utmaningen blev det två vinster och två förluster för Qari Zada. Det gav en bronsmedalj.