18 maj 2016 17:27

18 maj 2016 17:27

Strandh tog klar seger

GEVÄRSSKYTTE

Per Strandh, Mariestad, tog en klar seger när veteranskyttarna inledde årets korthållsskytte.

Den byiga vinden störde skyttarna men Per behärskade det fint. Redan i grundomgången visade Mariestadsskytten med sina 193 poäng att han ville inleda året med en seger. På andra plats slutade Kenny Alm, Axvall, och trea blev J-O Jannesson, Falköping, som presterade strålande i finalen med sina 101,4 poäng vilket var dagens bästa finalresultat.

Den byiga vinden störde skyttarna men Per behärskade det fint. Redan i grundomgången visade Mariestadsskytten med sina 193 poäng att han ville inleda året med en seger. På andra plats slutade Kenny Alm, Axvall, och trea blev J-O Jannesson, Falköping, som presterade strålande i finalen med sina 101,4 poäng vilket var dagens bästa finalresultat.