18 maj 2016 17:20

18 maj 2016 17:20

Ingen plats i slutspelet

PAINTBALL: SM-deltävling

Helgens väder förstörde för många idrottare runt om i landet, så även inom paintball. Mariestads Maniacs kämpade i sin första deltävling, men nådde inte hela vägen fram.

I söndags var Mariestad Maniacs på sin första SM-deltävling för 2016. Trots dåligt väder var det 18 startande lag i division 3. Två grupper med nio lag i vardera, Maniacs spelade i grupp två. De tre bästa lagen i varje grupp gick vidare till slutspel.

Föll på mållinjen

De två första matcherna gick i vädrets tecken, vilket innebar dåligt resultat. Efter ändringar i uppställningen och av spelplanen så vände det. Maniacs slutade på en fjärdeplats och missade slutspelsplatsen.

Nu tar laget nya tag om fem veckor då deltävling två går av stapeln i Skillingaryd, söder om Jönköping.

I söndags var Mariestad Maniacs på sin första SM-deltävling för 2016. Trots dåligt väder var det 18 startande lag i division 3. Två grupper med nio lag i vardera, Maniacs spelade i grupp två. De tre bästa lagen i varje grupp gick vidare till slutspel.

Föll på mållinjen

De två första matcherna gick i vädrets tecken, vilket innebar dåligt resultat. Efter ändringar i uppställningen och av spelplanen så vände det. Maniacs slutade på en fjärdeplats och missade slutspelsplatsen.

Nu tar laget nya tag om fem veckor då deltävling två går av stapeln i Skillingaryd, söder om Jönköping.