18 maj 2016 17:19

18 maj 2016 17:19

Fler juniorer i farten på Skandia

GOLF: Skandia tour

Det var inte bara Törebodas golfklubb som fick fina resultat på Skandia tour i helgen. Även Mariestads golfklubb fanns på plats med ett flertal juniorer som gjorde bra ifrån sig.

Flera av Mariestads golfklubbs juniorer var i farten på Marks golfklubb i lördags och spelade Skandia tour distrikt.

I pojkar A-klass blev Max Hållander sexa med 126 slag och Oscar Jönsson kom åtta med 131 slag.

Bra placeringar

I Pojkar B1 vann Mariestads Albin Rutgersson hans vinnarresultat skrevs till 90 slag. Albert Gustafsson blev trea med 92 slag och två slag efter Albin. I Pojkar B2 ställde Mariestad upp med två debutanter som gjorde bra ifrån sig. Alfons Jakobsson knep fjärde platsen 69 slag netto och handicapsänkning. Ture Kvarnrud hade 79 slag, ett hål i början strulade till det för honom men sedan rullade det på. Enda tjejen från Mariestads golfklubb var Tilda Kvarnrud som placerade sig som åtta med 86 slag i flickor B1.

En bra start på säsongen för Mariestads golfklubb som nu ser fram emot spel på hemmaplan den 12 juni.

Flera av Mariestads golfklubbs juniorer var i farten på Marks golfklubb i lördags och spelade Skandia tour distrikt.

I pojkar A-klass blev Max Hållander sexa med 126 slag och Oscar Jönsson kom åtta med 131 slag.

Bra placeringar

I Pojkar B1 vann Mariestads Albin Rutgersson hans vinnarresultat skrevs till 90 slag. Albert Gustafsson blev trea med 92 slag och två slag efter Albin. I Pojkar B2 ställde Mariestad upp med två debutanter som gjorde bra ifrån sig. Alfons Jakobsson knep fjärde platsen 69 slag netto och handicapsänkning. Ture Kvarnrud hade 79 slag, ett hål i början strulade till det för honom men sedan rullade det på. Enda tjejen från Mariestads golfklubb var Tilda Kvarnrud som placerade sig som åtta med 86 slag i flickor B1.

En bra start på säsongen för Mariestads golfklubb som nu ser fram emot spel på hemmaplan den 12 juni.