17 maj 2016 06:00

17 maj 2016 06:00

Prestigederby i Hova

FOTBOLL

I kväll spelas säsongens första kommunderby i division sex herrar.

Hova IF tar emot antagonisten Gullspång på Movallen.

Till skillnad från de senaste åren ligger Hova före Gullspång i tabellen så här långt i serien. Gullspång kom tvåa i fjol och ligger just nu på en fjärde plats efter fyra omgångar. Hova leder serien efter två tappade poäng.

I fjol vann Gullspång båda mötena med 2–1 respektive 2–0.

Hova IF tar emot antagonisten Gullspång på Movallen.

Till skillnad från de senaste åren ligger Hova före Gullspång i tabellen så här långt i serien. Gullspång kom tvåa i fjol och ligger just nu på en fjärde plats efter fyra omgångar. Hova leder serien efter två tappade poäng.

I fjol vann Gullspång båda mötena med 2–1 respektive 2–0.