16 maj 2016 16:52

16 maj 2016 16:52

Sebastian Collberg klar för Rögle

ISHOCKEY

Mariestadssonen Sebastian Collberg beskrivs som en av landets största talanger på senare år.

Efter två år i Nordamerika återvänder den förre JVM–stjärnan till Sverige och har skrivit på ett tvåårskontrakt med Rögle. Ytterforwarden Collberg är Rögles andra nyförvärv inför kommande säsong. Sebastian kommer närmast från spel i New York Islanders farmarlag Bridgeport Sound Tigers där han spelat de två senaste säsongerna.

Redan i veckan kommer 22–åringen åka ner till Ängelholm för att bekanta sig med sina nya lagkamrater och föreningen.

Efter två år i Nordamerika återvänder den förre JVM–stjärnan till Sverige och har skrivit på ett tvåårskontrakt med Rögle. Ytterforwarden Collberg är Rögles andra nyförvärv inför kommande säsong. Sebastian kommer närmast från spel i New York Islanders farmarlag Bridgeport Sound Tigers där han spelat de två senaste säsongerna.

Redan i veckan kommer 22–åringen åka ner till Ängelholm för att bekanta sig med sina nya lagkamrater och föreningen.

  • Madeleine Bäckman