09 maj 2016 10:12

09 maj 2016 10:12

Bra deltävling för enduroduon

ENDURO

Töreboda MK:s Jan-Olov Wallskog och Daniel ”Väring” Johansson deltar i veteranklasserna på SM i enduro. I helgen kördes den andra deltävlingen i Vimmerby. Efter en tuff första deltävling lyfte sig Wallskog till en fin 16:e plats.

– Det gick klockrent. Vissa sträckor var jag sexa-sjua och låg länge runt åttonde och nionde plats. Men med fyra varv kvar körde jag på en sten som dunkade upp i motorn. Med två sträckor kvar märkte vi att det läckte. Jag fick laga på plats och fick tio minuters prick, säger Wallskog.

Daniel ”Väring” Johansson följde trots förkylning upp sin topp 20-placering från senast med en stark 23:e plats.

– Det gick klockrent. Vissa sträckor var jag sexa-sjua och låg länge runt åttonde och nionde plats. Men med fyra varv kvar körde jag på en sten som dunkade upp i motorn. Med två sträckor kvar märkte vi att det läckte. Jag fick laga på plats och fick tio minuters prick, säger Wallskog.

Daniel ”Väring” Johansson följde trots förkylning upp sin topp 20-placering från senast med en stark 23:e plats.