08 maj 2016 18:03

08 maj 2016 18:03

Vände efter vattenpausen

DIVISION 4 DAM FOTBOLL

Damerna i Gullspång/Hova/Weimer tog tre poäng i seriepremiären mot Igelstorp. Efter en trevande inledning fick laget kontroll över spelet i den andra halvleken. Ändå var det Igelstorp som tog ledningen, ett mål som kom från ingenstans.´

Värmen var påtaglig och efter en vattenpaus i den andra halvleken blev det fart på gästerna. Först satte Michaela Nordgren ett långskott till 1–1 innan Olivia Karlsson avgjorde matchen med sitt 2–1-mål.

Målen, G/H/W: Michaela Nordgren, Olivia Karlsson

Värmen var påtaglig och efter en vattenpaus i den andra halvleken blev det fart på gästerna. Först satte Michaela Nordgren ett långskott till 1–1 innan Olivia Karlsson avgjorde matchen med sitt 2–1-mål.

Målen, G/H/W: Michaela Nordgren, Olivia Karlsson