08 maj 2016 14:08

08 maj 2016 14:08

Storvinst för MT-laget

KOMPISLIGAN DIV 12 FOTBOLL

Mariestads P05 är årets MT-lag. Men då många av spelarna sprang Springtime på lördagen fick laget fylla upp med flera 06:or i matchen.

Det gick bra ändå mot ett Finnerödja som hade ett brett spann i ålder.

– Bra spel i början med fina kombinationer i passningsspelet. Men ju längre matchen led gick det över till enmanstillställningar som det lätt blir när målen trillar in. Inställningen var bra hela matchen, säger ledaren Mattias Holmén efter vinsten med 13–2.

Det gick bra ändå mot ett Finnerödja som hade ett brett spann i ålder.

– Bra spel i början med fina kombinationer i passningsspelet. Men ju längre matchen led gick det över till enmanstillställningar som det lätt blir när målen trillar in. Inställningen var bra hela matchen, säger ledaren Mattias Holmén efter vinsten med 13–2.