05 maj 2016 21:02

05 maj 2016 21:05

Halvt genrep för Örnarna

SPEEDWAY: Träningsmatch

På fredagen är det allsvensk premiär för Örnarna när laget kör borta mot Griparna.

I dag, torsdag, kördes genrepet när elitserielaget Lejonen gästade soliga Canvac Arena för en träningsmatch inför uppskattningsvis 150 personer. Båda lagen bestod enbart av svenska förare och Örnarna saknade sin nya stjärna Antonio Lindbäck.

Matchen bröts av säkerhetsskäl efter pausen och kördes klart som en vanlig träning. Anledningen var att man tyckte det var onödigt att pressa de unga förarna så tidigt på säsongen på ett ganska tufft underlag.

– Det var ingen vits att köra klart. Vi körde ju inte så stenhårt för poängen, säger Örnarnas lagledare Niklas Eriksson.

I dag, torsdag, kördes genrepet när elitserielaget Lejonen gästade soliga Canvac Arena för en träningsmatch inför uppskattningsvis 150 personer. Båda lagen bestod enbart av svenska förare och Örnarna saknade sin nya stjärna Antonio Lindbäck.

Matchen bröts av säkerhetsskäl efter pausen och kördes klart som en vanlig träning. Anledningen var att man tyckte det var onödigt att pressa de unga förarna så tidigt på säsongen på ett ganska tufft underlag.

– Det var ingen vits att köra klart. Vi körde ju inte så stenhårt för poängen, säger Örnarnas lagledare Niklas Eriksson.