04 maj 2016 14:13

04 maj 2016 17:11

Ludvig Collberg till Växjö

ISHOCKEY: SHL

Mariestadssonen Ludvig Collberg byter ett smålandslag mot ett annat.

Efter att ha tillhört HV71 sedan han lämnade Mariestad efter säsongen 2012/2013 går han nu till Växjö Lakers. Till Hockeymagasinet säger Collberg att det faktum att Cam Abbot tagit över J20-laget var lockande.

– Jag känner att jag har mer chans att få testa på SHL-spel i Växjö än i HV71. Jag har ju velat göra debut där och det var såklart lite tråkigt att det inte blev av, säger han till Hockeymagasinet.

Efter att ha tillhört HV71 sedan han lämnade Mariestad efter säsongen 2012/2013 går han nu till Växjö Lakers. Till Hockeymagasinet säger Collberg att det faktum att Cam Abbot tagit över J20-laget var lockande.

– Jag känner att jag har mer chans att få testa på SHL-spel i Växjö än i HV71. Jag har ju velat göra debut där och det var såklart lite tråkigt att det inte blev av, säger han till Hockeymagasinet.