02 maj 2016 09:47

02 maj 2016 09:47

Maifare i form på DM

LÖPNING: DM

Flera Maifare deltog vid DM i Lidköping på Valborgsmässoafton. Förutom segrar för Sven-Gunnar Holmén, M65, och Andreas Magnusson, M35, imponerade Jakob Malik med en stark tredjeplats i sitt lopp som var på två kilometer.

Löparna från Mariestads AIF verkade trivas i den fjortongradiga värmen i Lidköping. Åsa Blom sprang in på en andraplats i K40 med 16.29. Lasse Björnfot, M60, blev sexa med 18.53. Jan-Ove Andersson blev tvåa i M65, endast slagen av Sven-Gunnar Holmén. I samma klass blev Sven-Inge Jansson trea, Bosse Johansson femma och Lennart Johansson sexa.

Tibro härnäst

Per Carlsson blev tvåa i M45 på den starka tiden 29.59. I M50 var Wolfgang Malik trea och Asko Sarja femma.

Nästa tävling är Milterrängen i Tibro som ingår i Furhoffs långloppscup.

Löparna från Mariestads AIF verkade trivas i den fjortongradiga värmen i Lidköping. Åsa Blom sprang in på en andraplats i K40 med 16.29. Lasse Björnfot, M60, blev sexa med 18.53. Jan-Ove Andersson blev tvåa i M65, endast slagen av Sven-Gunnar Holmén. I samma klass blev Sven-Inge Jansson trea, Bosse Johansson femma och Lennart Johansson sexa.

Tibro härnäst

Per Carlsson blev tvåa i M45 på den starka tiden 29.59. I M50 var Wolfgang Malik trea och Asko Sarja femma.

Nästa tävling är Milterrängen i Tibro som ingår i Furhoffs långloppscup.