01 maj 2016 21:43

01 maj 2016 21:43

Tennistalanger i Alhagen

TENNIS: Träningsläger

41 elever från fem olika klubbar har varit i Mariestad under den gångna helgen för ett tennisläger i Alhagen. Deltagarna var mellan åtta och tretton år och lägret är ett samarbete mellan Hammarö, Vänersborg, Skövde, Tibro och Mariestad. Sex tränare från klubbarna har varit med. På söndagen avslutades lägret med matchspel i lagform och priser till alla. Under förra helgen fanns 30 elever, mellan 13 och 18 år på plats.

41 elever från fem olika klubbar har varit i Mariestad under den gångna helgen för ett tennisläger i Alhagen. Deltagarna var mellan åtta och tretton år och lägret är ett samarbete mellan Hammarö, Vänersborg, Skövde, Tibro och Mariestad. Sex tränare från klubbarna har varit med. På söndagen avslutades lägret med matchspel i lagform och priser till alla. Under förra helgen fanns 30 elever, mellan 13 och 18 år på plats.