26 apr 2016 16:36

26 apr 2016 16:36

Goda resultat för MRK

PONNYDRESSYR: Division tre

Första omgången i ponnydressyr reds under söndagen i Grästorp. Ett av lagen i Mariestads ridklubb slutade på en tredje plats och flera ekipage tog fina individuella placeringar.

Av totalt tio deltagande lag så ställde Mariestads ridklubb upp med två lag. Division tre rids i klass LC:1 och LB:1 och de flesta ekipagen är i början av sina dressyrkarriärer.

– Ridklubbens ryttare hade en otroligt fin lagsammanhållning och hejade fram varandra, säger tränaren Anna–Karin Beiron.

Nära vinst

I MRK:s lag ett red Vilma Beiron, Stina Colliander, Hilma Eklund och Thea Filipsson. I lag två red Louise Ahlin, Alice Lundin och Maja Svensson. MRK:s lag ett knep en tredje plats och vann gjorde Hjo hästsportklubb följt av Essunga ryttarförening.

Goda placeringar

MRK:s lag två kom på en åttonde plats. Flera ekipage tog även individuella placeringar. Hilma Eklund med D-ponnyn Razmin kom trea i förklassen och tvåa i lagklassen. Vilma Beiron med B–ponnyn Marabou kom trea i förklassen och Louise Ahlin knep en tredje plats i lagklassen med sin C–ponny Figaro.

Av totalt tio deltagande lag så ställde Mariestads ridklubb upp med två lag. Division tre rids i klass LC:1 och LB:1 och de flesta ekipagen är i början av sina dressyrkarriärer.

– Ridklubbens ryttare hade en otroligt fin lagsammanhållning och hejade fram varandra, säger tränaren Anna–Karin Beiron.

Nära vinst

I MRK:s lag ett red Vilma Beiron, Stina Colliander, Hilma Eklund och Thea Filipsson. I lag två red Louise Ahlin, Alice Lundin och Maja Svensson. MRK:s lag ett knep en tredje plats och vann gjorde Hjo hästsportklubb följt av Essunga ryttarförening.

Goda placeringar

MRK:s lag två kom på en åttonde plats. Flera ekipage tog även individuella placeringar. Hilma Eklund med D-ponnyn Razmin kom trea i förklassen och tvåa i lagklassen. Vilma Beiron med B–ponnyn Marabou kom trea i förklassen och Louise Ahlin knep en tredje plats i lagklassen med sin C–ponny Figaro.