25 apr 2016 14:31

25 apr 2016 14:32

Kvalade i Vetlanda

SPEEDWAY

Mariestadskillen Timmie Ericsson kom tvåa då en kvaltävling till FIM Youth Gold Trophy (inofficiella ungdoms-VM) kördes i Vetlanda.

Förarna kör på 85 cc cyklar och Timmie samlade ihop 12 poäng. Vinnare blev Philip Hellström, Bängs Masarna, på 13, och trea kom Anton Woss, Indianerna med 11. Timmie tävlar för Gamarna från Järfälla denna säsong. Där ska även Joels kompisar Noel Ericsson och Fabian Kvarnevång (på bilden) köra.

För Örnarnas Ludvig Selvin blev det en åttonde plats med åtta poäng. Alexander Rånge tog tre pinnar och blev 15:e.

Nästa kval körs 21 maj i Nyköping och VM-finalen avgörs i Kumla är i juli.

Förarna kör på 85 cc cyklar och Timmie samlade ihop 12 poäng. Vinnare blev Philip Hellström, Bängs Masarna, på 13, och trea kom Anton Woss, Indianerna med 11. Timmie tävlar för Gamarna från Järfälla denna säsong. Där ska även Joels kompisar Noel Ericsson och Fabian Kvarnevång (på bilden) köra.

För Örnarnas Ludvig Selvin blev det en åttonde plats med åtta poäng. Alexander Rånge tog tre pinnar och blev 15:e.

Nästa kval körs 21 maj i Nyköping och VM-finalen avgörs i Kumla är i juli.