25 apr 2016 21:19

25 apr 2016 21:19

Hård kamp för Julas damer

2 FOTBOLL

Bortamatchen mellan Jula och Norra Fågelås handlade kretsade kring kamp och mycket fysiskt spel. Men det kunde ha blivit betydligt fler mål i matchen då Norra Fågelås missade ett flertal målchanser. Jula satsade på ett starkt försvar, och säkrade upp rejält.

– Louise Källgård i mitten var briljant, hon såg till att det inte blev några fler mål. Helt klart matchens bästa spelare, säger Julas tränare Rickard de Jongh.

Mål, Jula: Nicole de Jongh.

Bortamatchen mellan Jula och Norra Fågelås handlade kretsade kring kamp och mycket fysiskt spel. Men det kunde ha blivit betydligt fler mål i matchen då Norra Fågelås missade ett flertal målchanser. Jula satsade på ett starkt försvar, och säkrade upp rejält.

– Louise Källgård i mitten var briljant, hon såg till att det inte blev några fler mål. Helt klart matchens bästa spelare, säger Julas tränare Rickard de Jongh.

Mål, Jula: Nicole de Jongh.

  • Madeleine Bäckman