21 apr 2016 14:48

21 apr 2016 14:48

Lockerud förlänger med två spelare

INNEBANDY: Division 1

Lockeruds truppbygge inför 2016/2017 fortsätter. Under torsdagen förlängde Andreas Blomqvist och Anders Simons Pettersson sina kontrakt med två år.

Andreas Blomqvist har representerat Lockerud i två säsonger med 59 poäng på 53 matcher som facit.

”Andreas passade väldigt väl in i den offensiva backpositionen som han hade i slutet av säsongen och det är något vi kommer vilja jobba vidare med”, säger Lockerudstränaren Mickael Fredriksson om förlängningen.

För Anders Simons Pettersson blev det 25 poäng på 17 matcher under 2014/2015. Dock blev förra säsongen förstörd av en skada som han ådrog sig under försäsongen.

”Det får mig att känna att Anders blir lite utav ett nyförvärv till den här säsongen. Nu får han vara med från start när vi kör vår försäsong och han kan spela helt utan smärta. Med sin rutin från allsvenskan och SSL är han dessutom värdefull för våra yngre spelare i truppen”, kommenterar Fredriksson.

Andreas Blomqvist har representerat Lockerud i två säsonger med 59 poäng på 53 matcher som facit.

”Andreas passade väldigt väl in i den offensiva backpositionen som han hade i slutet av säsongen och det är något vi kommer vilja jobba vidare med”, säger Lockerudstränaren Mickael Fredriksson om förlängningen.

För Anders Simons Pettersson blev det 25 poäng på 17 matcher under 2014/2015. Dock blev förra säsongen förstörd av en skada som han ådrog sig under försäsongen.

”Det får mig att känna att Anders blir lite utav ett nyförvärv till den här säsongen. Nu får han vara med från start när vi kör vår försäsong och han kan spela helt utan smärta. Med sin rutin från allsvenskan och SSL är han dessutom värdefull för våra yngre spelare i truppen”, kommenterar Fredriksson.