21 apr 2016 10:11

21 apr 2016 10:11

Fina laginsatser av JLIF

BOWLING: Distriktsmästerskap

Distriktsmästerskapen i bowling för personer med funktionsnedsättning har avgjorts i Forshallen i Tidaholm.

125 bowlare deltog under tre tävlingsdagar. JLIF hade med tretton tävlanden och lyckades bäst i tvåmannalag där det blev guld och silver i damklass C/D, och silver i herrklass A/B. På bilden syns Ann-Brith Johansson prisutdelare från Västergötlands Bowlingförbund samt medaljplockarna Erik Skogsberg, Mattias Olsson, Eva Magnusson, Mari Hällsås, Marie Johansson och Ulrika Ljungberg.

125 bowlare deltog under tre tävlingsdagar. JLIF hade med tretton tävlanden och lyckades bäst i tvåmannalag där det blev guld och silver i damklass C/D, och silver i herrklass A/B. På bilden syns Ann-Brith Johansson prisutdelare från Västergötlands Bowlingförbund samt medaljplockarna Erik Skogsberg, Mattias Olsson, Eva Magnusson, Mari Hällsås, Marie Johansson och Ulrika Ljungberg.