14 apr 2016 09:13

14 apr 2016 09:13

Bertov vs Appelgren i Katrinhallen?

ISHOCKEY

Daniel Bertov mot Andreas Appelgren i Katrinhallen?

Jodå, det verkar bli av den 20 augusti när de bådas lag Leksand och Västerås har planerat in en träningsmatch i Mariestad. Daniel Bertov lämnade som bekant Bois kort efter det missade playoffspelet för att i stället göra stor succé när klassiska Leksand tog sig tillbaka till SHL.

Mariestadsprofilen Andreas Appelgren är nytillträdd sportchef i Västerås.

Jodå, det verkar bli av den 20 augusti när de bådas lag Leksand och Västerås har planerat in en träningsmatch i Mariestad. Daniel Bertov lämnade som bekant Bois kort efter det missade playoffspelet för att i stället göra stor succé när klassiska Leksand tog sig tillbaka till SHL.

Mariestadsprofilen Andreas Appelgren är nytillträdd sportchef i Västerås.