12 apr 2016 12:51

12 apr 2016 12:53

MBK och Torsö hjälps åt

FOTBOLL

Både Mariestads BK och Torsö BIF hade anmält lag till b-lagsserien Utveckling B Mariestad.Både Mariestads BK och Torsö BIF hade anmält lag till b-lagsserien Utveckling B Mariestad.

Men nu står det klart att föreningarna i stället kommer att ha ett kombinerat lag, Mariestads BK/Torsö, i serien. Laget går in på Mariestads BK:s plats och Torsö BIF utgår. Därmed innehåller serien nu åtta lag. Förutom MBK/Torsö finns även Hova/Weimer Lyrestad och Tidan/Moholm som kombinerade b-lag i samma serie.

Men nu står det klart att föreningarna i stället kommer att ha ett kombinerat lag, Mariestads BK/Torsö, i serien. Laget går in på Mariestads BK:s plats och Torsö BIF utgår. Därmed innehåller serien nu åtta lag. Förutom MBK/Torsö finns även Hova/Weimer Lyrestad och Tidan/Moholm som kombinerade b-lag i samma serie.