11 apr 2016 10:24

11 apr 2016 10:24

Maiftjejernas form håller i sig

F01/02 HANDBOLL

Mariestads AIF:s F01/02 har konserverat den fina formen från Irstablixten förra helgen. I Karlstad tog laget en fin skalp då Hellton besegrades med 13–12 i vad som troligen var säsongens sista seriematch. Sist lagen ställdes mot varandra vann Helton stort, men Maif har utvecklats under året.

Nu laddar laget upp för en ny spännande säsong efter sommaruppehållet.

Mariestads AIF:s F01/02 har konserverat den fina formen från Irstablixten förra helgen. I Karlstad tog laget en fin skalp då Hellton besegrades med 13–12 i vad som troligen var säsongens sista seriematch. Sist lagen ställdes mot varandra vann Helton stort, men Maif har utvecklats under året.

Nu laddar laget upp för en ny spännande säsong efter sommaruppehållet.