11 apr 2016 10:24

11 apr 2016 10:24

Kanonsäsong av talangerna

BOWLING: Seriesegrare

Team Eldklotet, Mariestads ungdomslag i bowling, har gjort en riktigt fin säsong och vann sin serie Västergötland Ungdom överlägset.

I serien ingår tretton lag och för Eldklotet har det blivit tretton vinster och två förluster. Men i helgens slutspel i Tibro hade man marginalerna mot sig och missade semifinalen med tre käglor.

– Sett till hela säsongen ska alla lagmedlemmar i Team Eldklotet vara riktigt stolta över vad de åstadkommit. Vi har haft en väldigt rolig och inspirerande höst och vår där samtliga spelare har utvecklats jättemycket, både som lagspelare och individuellt, säger de nöjda lagledarna Sara Samuelsson och Linda Rasmussen.

Tränare för det seriesegrande laget har varit Gabriel Karlsson och Johan Bergqvist.

På bilden syns Olle Rasmussen, Rasmus Ramberg, Felix Wennlund och Casper Samuelsson där bak. I den främre raden står Ellinor Karlsson, Emil Hammer, Adam Larsson och Lucas Niklasson. Lagledare var Sara Samuelsson och Linda Rasmussen.

I serien ingår tretton lag och för Eldklotet har det blivit tretton vinster och två förluster. Men i helgens slutspel i Tibro hade man marginalerna mot sig och missade semifinalen med tre käglor.

– Sett till hela säsongen ska alla lagmedlemmar i Team Eldklotet vara riktigt stolta över vad de åstadkommit. Vi har haft en väldigt rolig och inspirerande höst och vår där samtliga spelare har utvecklats jättemycket, både som lagspelare och individuellt, säger de nöjda lagledarna Sara Samuelsson och Linda Rasmussen.

Tränare för det seriesegrande laget har varit Gabriel Karlsson och Johan Bergqvist.

På bilden syns Olle Rasmussen, Rasmus Ramberg, Felix Wennlund och Casper Samuelsson där bak. I den främre raden står Ellinor Karlsson, Emil Hammer, Adam Larsson och Lucas Niklasson. Lagledare var Sara Samuelsson och Linda Rasmussen.