10 apr 2016 14:27

10 apr 2016 14:28

Körde bra på tuff bana

ENDURO

Garpastafetten i Karlsborg bjöd på ett slagkraftigt startfält med flera rutinerade förare. 50 lag kom till start i fyra olika klasser.

Förare från Töreboda MK var på plats och fick fina placeringar. Mikael Persson och Daniel ”Väring” Johansson slutade på en femteplats. I samma klass blev Stefan Eriksson och Daniel ”Moholm” Johansson 24:a. Banan i Karlsborg var stundtals mycket svårkörd med rötter och sten. Tävlingen kördes både på crossbanan och i skogen.

Förare från Töreboda MK var på plats och fick fina placeringar. Mikael Persson och Daniel ”Väring” Johansson slutade på en femteplats. I samma klass blev Stefan Eriksson och Daniel ”Moholm” Johansson 24:a. Banan i Karlsborg var stundtals mycket svårkörd med rötter och sten. Tävlingen kördes både på crossbanan och i skogen.