06 apr 2016 16:19

06 apr 2016 17:20

Silver i stor cup

INNEBANDY: Fair Play Cup

Att vara bäst när det gäller verkar inte vara något problem för Lockeruds F14-lag. Fair Play Cup, en av landets största ungdomsturneringar, avgjordes i helgen och det rödklädda gänget tog en andraplats.

Lockerud tog sig igenom gruppspelet helt obesegrade. I slutspelet började den riktiga utmaningen. Seriekollegan Fröjereds IF väntade i kvartsfinalen, ett lag som Lockerud inte lyckats besegra på hela säsongen. Matchen präglades mer av kämpatakter än skönspel, men när slutsignalen ljöd stod Lockerud som segrare med 2–1.

I semifinalen väntade Hovslätt IK, en helt ny bekantskap. Resultatet blev 1–1 och matchen fick avgöras på straffar. Inför sista straffrundan hade båda lagen satt två straffar var. Efter att Hovslätt missat klev Saga Wiktorin fram och avgjorde matchen med en snygg straff i krysset. Lockeruds finalmotståndare blev Täby FC, ett av Sveriges bästa ungdomslag. Det visade de i finalen och vann med 7–2.

Lockerud tog sig igenom gruppspelet helt obesegrade. I slutspelet började den riktiga utmaningen. Seriekollegan Fröjereds IF väntade i kvartsfinalen, ett lag som Lockerud inte lyckats besegra på hela säsongen. Matchen präglades mer av kämpatakter än skönspel, men när slutsignalen ljöd stod Lockerud som segrare med 2–1.

I semifinalen väntade Hovslätt IK, en helt ny bekantskap. Resultatet blev 1–1 och matchen fick avgöras på straffar. Inför sista straffrundan hade båda lagen satt två straffar var. Efter att Hovslätt missat klev Saga Wiktorin fram och avgjorde matchen med en snygg straff i krysset. Lockeruds finalmotståndare blev Täby FC, ett av Sveriges bästa ungdomslag. Det visade de i finalen och vann med 7–2.