04 apr 2016 17:59

04 apr 2016 17:59

Storförlust för Mariestad

DIVISION 4 NORRA BORDTENNIS

Sista seriematchen för MBTK:s A–lag slutade med 8–1 mot Götene Tor BTK B2. Mariestad ställde upp med Robin Olsson, Peter Ågren, Joakim Jonsson och Jonas Lövgren.

När andra matchen var spelad stod det 1–1, efter att Peter Ågren vann med 3–2 i set mot Christoffer Andersson. Men det var den enda vinsten Mariestad fick. Götene dominerade resterande matchtid och vann med hela 8–1 när sista omgången spelades under fredagen. MBTK slutade på en jumboplats med noll poäng.

När andra matchen var spelad stod det 1–1, efter att Peter Ågren vann med 3–2 i set mot Christoffer Andersson. Men det var den enda vinsten Mariestad fick. Götene dominerade resterande matchtid och vann med hela 8–1 när sista omgången spelades under fredagen. MBTK slutade på en jumboplats med noll poäng.