01 apr 2016 06:00

01 apr 2016 06:00

Bowlingserierna avgörs

BOWLING

Efter en lång säsong är bowlingserierna nu framme vid den sista omgången. Till helgen spelar Qvinns, Gärdet och Team Mariestad sina sista seriematcher för säsongen innan det är dags för kvalspel.

Qvinns, som redan säkrat kvalbiljetten via en andraplats i serien, möter Zorita på hemmaplan. Zorita kan fortfarande vara i poängbehov när de möter Qvinns då laget är inblandat i striden om den tredje kvalplatsen. Just nu innehar Zorita den platsen men utmanas främst av Spader Dam F.

Även de två herrlagen i division ett avslutar sitt seriespel på hemmabanorna i Mariestad. Gärdet möter Sterling, en tuff nöt att knäcka på förhand. Gärdet ser ut att hamna på femte plats i sin grupp vilket innebär negativt kval. Även för Team Mariestad blir det kvalificerat motstånd. Teamet som är serieledare i grupp B möter BK Bågen som i sin tur leder grupp A. Team Mariestad har sedan länge säkrat gruppsegern. Alla matcher spelas på lördag.

Qvinns, som redan säkrat kvalbiljetten via en andraplats i serien, möter Zorita på hemmaplan. Zorita kan fortfarande vara i poängbehov när de möter Qvinns då laget är inblandat i striden om den tredje kvalplatsen. Just nu innehar Zorita den platsen men utmanas främst av Spader Dam F.

Även de två herrlagen i division ett avslutar sitt seriespel på hemmabanorna i Mariestad. Gärdet möter Sterling, en tuff nöt att knäcka på förhand. Gärdet ser ut att hamna på femte plats i sin grupp vilket innebär negativt kval. Även för Team Mariestad blir det kvalificerat motstånd. Teamet som är serieledare i grupp B möter BK Bågen som i sin tur leder grupp A. Team Mariestad har sedan länge säkrat gruppsegern. Alla matcher spelas på lördag.