30 mar 2016 16:30

30 mar 2016 16:30

Påsksmällen blev en riktig fullträff

PISTOLSKYTTE: Påsksmällen

Flera lokala skyttar visade framfötterna när Påsksmällen arrangerades i Töreboda på annandag påsk.

Arrangerande Töreboda PSK fick en klassegrare i form av Magnus Fogdin, C-vapen klass två. Flera andra tävlande från Mariestad och Töreboda fick framskjutna placeringar.

Bland skyttarna med mest framgång vid Fimmersta grusgrop kan nämnas Crister Larsson, Mariestads PK, och Thomas Karlsson, Töreboda PSK, som delade tredjeplatsen i A-vapen klass tre. Larsson tog också en andraplats i R-vapen klass tre.

Dubbelt på pallen

I klassen B-vapen klass ett blev det dubbelt Mariestad på pallen då Sofia Lindgren, andraplats, och Björn Olsson, tredjeplats, presterade bra resultat. Strax bakom Magnus Fogdin i C-vapen klass två kom Joakim Nilsson, Töreboda PSK, och även Albin Larsson samt Mats Lindgren från Mariestad skuggade täten.

Ny andraplats

Sofia Lindgren plockade hem ytterligare en andraplats i damer klass ett där klubbkompisen Simoné Meeks blev fyra. Bland de äldre skyttarna i klassen Veteraner äldre blev Mariestads Bengt-Göran Gustafsson trea.

Helgen före påsk var flera av Mariestadsskyttarna på plats i Örebro för att delta i Vårfälten, en tävling med 347 starter.

Skyttar i form

Där stack Crister Larssons och Björn Olssons klassegrar ut allra mest. I klassen D1C tog sig Sofia Lindgren, tvåa, och Simoné Meeks, trea, upp på pallplaceringar.

Arrangerande Töreboda PSK fick en klassegrare i form av Magnus Fogdin, C-vapen klass två. Flera andra tävlande från Mariestad och Töreboda fick framskjutna placeringar.

Bland skyttarna med mest framgång vid Fimmersta grusgrop kan nämnas Crister Larsson, Mariestads PK, och Thomas Karlsson, Töreboda PSK, som delade tredjeplatsen i A-vapen klass tre. Larsson tog också en andraplats i R-vapen klass tre.

Dubbelt på pallen

I klassen B-vapen klass ett blev det dubbelt Mariestad på pallen då Sofia Lindgren, andraplats, och Björn Olsson, tredjeplats, presterade bra resultat. Strax bakom Magnus Fogdin i C-vapen klass två kom Joakim Nilsson, Töreboda PSK, och även Albin Larsson samt Mats Lindgren från Mariestad skuggade täten.

Ny andraplats

Sofia Lindgren plockade hem ytterligare en andraplats i damer klass ett där klubbkompisen Simoné Meeks blev fyra. Bland de äldre skyttarna i klassen Veteraner äldre blev Mariestads Bengt-Göran Gustafsson trea.

Helgen före påsk var flera av Mariestadsskyttarna på plats i Örebro för att delta i Vårfälten, en tävling med 347 starter.

Skyttar i form

Där stack Crister Larssons och Björn Olssons klassegrar ut allra mest. I klassen D1C tog sig Sofia Lindgren, tvåa, och Simoné Meeks, trea, upp på pallplaceringar.