28 mar 2016 13:23

28 mar 2016 13:23

Mattias Borg visade storform i semifinalen

BADMINTON

Mariestadssonen Mattias Borg spelar numera badminton för topplaget Fyrisfjädern från Uppsala.

Fyrisfjädern har varit i 16 raka SM-finaler och allt talar för att det kommer att bli en 17:e senare i vår. På skärtorsdagen avgjordes den första av två SM-semifinaler mot Göteborgslaget Team Väst och då plockade Mattias Borg fram storformen. Han vann i såväl singel som dubbel och ledde sitt lag till en riktig storseger. 6–1 skrevs slutsiffrorna i en riktigt bekväm seger för Fyrisfjädern.

Returmatchen mellan Fyrisfjädern och Team Väst kommer att spelas den 11 april. Den gången spelar man i Uppsala efter att Team Väst haft hemmaplansfördel i den första matchen.

Fyrisfjädern har varit i 16 raka SM-finaler och allt talar för att det kommer att bli en 17:e senare i vår. På skärtorsdagen avgjordes den första av två SM-semifinaler mot Göteborgslaget Team Väst och då plockade Mattias Borg fram storformen. Han vann i såväl singel som dubbel och ledde sitt lag till en riktig storseger. 6–1 skrevs slutsiffrorna i en riktigt bekväm seger för Fyrisfjädern.

Returmatchen mellan Fyrisfjädern och Team Väst kommer att spelas den 11 april. Den gången spelar man i Uppsala efter att Team Väst haft hemmaplansfördel i den första matchen.