28 mar 2016 09:53

28 mar 2016 09:53

Appelgren kan bli sportchef i VIK

ISHOCKEY

Hockeyallsvenska Västerås viktigaste utmaning den närmsta tiden är att reda ut den ekonomiska kris som drabbat klubben.

På det sportsliga planet ska en trupp sättas ihop inför kommande säsong och det arbetet ska ledas av en ny sportchef. Enligt medieuppgifter från VLT.se ska Mariestadsprofilen Andreas Appelgren vara favorit till den tjänsten. Ingenting är dock bekräftat från VIK Hockeys sida och även Patrik Zetterberg har nämnts som en kandidat.

– Oavsett om det blir jag eller någon annan så hoppas jag först och främst att den ekonomiska situationen löser sig, säger Zetterberg till VLT.se.

På det sportsliga planet ska en trupp sättas ihop inför kommande säsong och det arbetet ska ledas av en ny sportchef. Enligt medieuppgifter från VLT.se ska Mariestadsprofilen Andreas Appelgren vara favorit till den tjänsten. Ingenting är dock bekräftat från VIK Hockeys sida och även Patrik Zetterberg har nämnts som en kandidat.

– Oavsett om det blir jag eller någon annan så hoppas jag först och främst att den ekonomiska situationen löser sig, säger Zetterberg till VLT.se.