21 mar 2016 15:19

21 mar 2016 15:20

Succé bland konståkarna

KONSTÅKNING: Lutzpiruetten

Mariestads KK:s representanter vid Lutzpiruetten i Örebro visade framfötterna i helgen.

I klassen Minior C3 kom Ida Björk på en förstaplats. Det gjorde även Sarah Johansson i Minior C7 där Alva Selander blev fyra. Linda Ekström blev etta i Minior C10 och Ella Jernberg kom femma i Ungdom C5. Konståkarna har också varit i Lund där Ellen Salmonsson, trea, och Ofelia Eilertz, fyra, slog personbästa i Lundapokalen.

I klassen Minior C3 kom Ida Björk på en förstaplats. Det gjorde även Sarah Johansson i Minior C7 där Alva Selander blev fyra. Linda Ekström blev etta i Minior C10 och Ella Jernberg kom femma i Ungdom C5. Konståkarna har också varit i Lund där Ellen Salmonsson, trea, och Ofelia Eilertz, fyra, slog personbästa i Lundapokalen.