17 mar 2016 16:08

17 mar 2016 16:40

Två nya till THF

ISHOCKEY

Töreboda Hockey har fortfarande inte gjort klart med en ny tränare. Förhoppningarna är att det ska kunna presenteras inom kort.

Allt medan tränarjakten fortsätter, så plockar man nu in en ny spelare för att stärka upp inför nästa säsong.

De två det handlar om är backen Oskar Karlsson och centern Eric Gustafsson. Oskar Karlsson återvänder tillbaka till division 2-klubben efter en kortare sejour i Skövde IK:s J20-lag. Eric Gustafsson i sin tur kommer närmast från J20-laget hos Mariestad Bois.

Allt medan tränarjakten fortsätter, så plockar man nu in en ny spelare för att stärka upp inför nästa säsong.

De två det handlar om är backen Oskar Karlsson och centern Eric Gustafsson. Oskar Karlsson återvänder tillbaka till division 2-klubben efter en kortare sejour i Skövde IK:s J20-lag. Eric Gustafsson i sin tur kommer närmast från J20-laget hos Mariestad Bois.